Jag heter Mari. En helt vanlig individ som älskar fotografering, konst och att uppfinna saker. Just det här med att uppfinna saker ligger mig extra varmt om hjärtat då jag brinner för att underlätta för andra människor. När det kommer till Barrfrid så är det en helt egen saga som började för över 20 år sedan när humöret började svikta i samband med att man skulle lyfta ut julgranen.

Under ett år
Under ett år så har jag lyckats ta fram en skiss, en design, ett mönster för att till slut få fram en prototyp som nu testas för att i slutändan finslipa modellen så att en färdig produkt kan gå ut till butikerna. Detta arbetet har varit omfattande och medfört en rad prövningar när det gäller kontakter med tilltänkta grossister, materialleverantörer och fabriker. Därför känns det extra roligt att för första gången känna en äkta Barrfrid i händerna och konstatera att jag tillsammans med många andra numera kommer att få frid från barren efter varje jul.

Kvalitén bakom Barrfrid
Kvalitén bakom Barrfrid ligger i mitt intresse att skapa en produkt som är hållbar, som kan användas i flera år, som ser fantastisk ut men som framför allt skapar en känsla av jul och trivsel. I det arbetet och intresset har jag lyckats finna bra leverantörer och fabriker som ser till att den produkt som mina kunder får i sin hand uppbär den kvalitét som man kan förvänta sig av en gedigen produkt.

Hur viktigt är friden från barren för dig?
När julen är slut och det skall städas, fixas och donas kan irritation lätt uppstå med bråk och tjafs som följd. Det är varken bra för humöret eller för relationen man lever i.Mitt mål är att du som kund får en sån fin avslutning på julen som möjligt. Särskilt när du skall plocka ut julgranen. Att det kan göras så enkelt och smidigt som möjligt är en förutsättning för att en produkt som Barrfrid skall kunna få något genomslag. Om du som kund väljer att köpa Barrfrid är jag helt övertygad om att du, precis som jag avskyr att städa din bostad och bil efter att du har lyft ut och slängt granen. Ännu bättre är att ni slipper tjafset.
– Om julgranen i alla fall.